6 arkadaşıyla Türkiye turuna çıkan Atila Tunç, Kastamonu'ya ulaştığında motosikletiyle viraj levhasına çarparak hayatını kaybetti. Arkadaşları "Yapılacak bir şey yok. Allah rahmet eylesin” diyerek yolculuklarına devam etti.


Mobilyacılık yaptığı öğrenilen Atila Tunç, (42), motosikletli 6 arkadaşıyla birlikte Türkiye'yi dolaşmak için İzmir'den yola çıkı. Motosikletli grup, Kastamonu'ya yaklaşığında Tunç'un kullandığı 35 AT 428 plakalı motosiklet, Kastamonu-Ankara karayolunun Beşdeğerlenler köyü mevkiinde, yol kenarındaki, virajı gösteren levhaya çarptı.

Arkadaşlarının 112 Acil Servisi aramalarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, kafasında kaskı bulunmasına rağmen Tunç'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlediler.

Cumhuriyet savcısının tuttuğu raporun ardından Tunç'un arkadaşlarının “Yapılacak bir şey yok. Allah rahmet eylesin” diyerek yolculuklarına devam etmesi, kaza yerine gelen vatandaşlar ve görevlileri şaşırttı. Tunç'un cesedi, Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

0 Yorum yapılmış

Yorum Gönder