Selam;)

Geçmiş hep geriden takip eden ve ilkellik çağıştıran bir zaman dilimi midir?insanlar neden geçmişlerinde birşeyler ararlar?Korkular geçmişte mi saklı yoksa geleceğe yönelik şeyler midir? Kurcalamamız gereken eski mi yoksa şimdi mi? İnsanlar neden geçmişi düşündüklerinde "o zamanlar çok aptalmışım,salakmışım,çirkinmişim" falan der:S oysa o gün kendisini çok beğeniyordu ya da bunu yapan sensin sen söyle bakalım hani o gün kendini çok beğeniyordun yıllar sonra yani bugün o fotografını gördüğünde neden yırttın onu ya da neden kimse görmesin diye sakladın, o gün kendini beğendiğin zaman da yine saklama,saklanma eğilimleriyle mi yaşıyordun? Dün sevdiğin şeyi bugün neden sevmiyorsun ki zaman mı değiştirdi seni yoksa girdiğin ortamlar,selam verdiğin insanlar arasında bugün, o gün ki halin kabul görmez diye mi korkuyorsun?? Ya da sonunda ölüm ve karatoprak olan bu hayatta her zaman ileriye doğru gittiğini mi düşünüyorsun,peki bunu sana düşündüren şey ne? bunu hiç düşündün mü?

Biz insanlarda vardır ya açgözlülük,egoistlik ve doymamazlık yoksa tüm sebepler bunlardan biri mi?Derler ya "göz toprağa düşmedikçe doymazmış" diye doğru mu sizce?
İleri gitmek,arkanı dönüp baktıgın zaman ne kadarda zor günler geçirdiğini düşünen insan ileriyi düşünmez mi hiç yani ileri bir zamanda oldugunu düşünürse de şimdi çok geride ve çok zor zaman geçiriyor belki de çok ilkel şuan...Kim bilir?

;) Hoşçakalın

2 Yorum yapılmış

  1. Adsız  

    süper olmuş cidden!!!! bukadar güzel yazabıldığıne sasırdm.yazdıkların herkes için gecerlı we cok doru seler....

  2. sweet dreams  

    ne demek istiyorsun bakıyım sen şaşırdım falan diyerek hıhh... neyim ki ben

Yorum Gönder